Country Pow-Wow is in Beerse officieel van start gegaan op 1 mei 1998, onder de deskundige leiding van Evy Paepen.  In de beginjaren werd er op diverse locaties gedanst, maar sedert 2006 hebben we van de gemeente Beerse de beschikking gekregen over een eigen danszaal. Op zaterdag 30 september van dat jaar kwam de burgemeester in hoogst eigen persoon dit nieuwe clublokaal plechtig openen.  En hij was toen danig onder de indruk, want, zo zei hij: "... bij het binnenkomen voelde ik mij meteen in countryland!".  Dank zij de voortdurende inzet van verschillende enthousiaste leden - waarvoor de club hen zeer dankbaar is - is deze ruimte haast een originele saloon met een prachtige houten dansvloer geworden: echt een tweede thuis voor onze groep waarop vele bezoekers met recht en reden jaloers zijn. Samen met vooral haar ouders Maria en Frans heeft Evy Country Pow-Wow uitgebouwd tot een club met ongeveer 100 actieve leden. Iedereen is er welkom: van jong tot oud, man of vrouw, single of koppel.  In het verleden werd reeds enkele malen de eretitel ‘dansclub van het jaar’ behaald dank zij de vriendelijkheid en de spontaniteit van de leden onder meer bij bezoeken bij andere clubs en op evenementen.  In 2003 hebben onze demo(nstratie)groepen zelfs goud behaald bij het Belgisch kampioenschap!

Ondertussen werd in 2013 op unieke wijze het 15-jarig bestaan gevierd. Alle clubleden en heel wat bevriende clubs waren present en maakten van dit feestelijk dansweekend een verjaardag om nooit te vergeten. Eén van de hoogtepunten was de uitvoering van de allereigenste Pow Wow-dans, waarvoor Evy de choreografie bedacht en Peter Wesley een speciale tekst schreef.

Haast elke weekdag, van dinsdag tot vrijdag, is er mogelijkheid om les te volgen. ’s Zondags kan je ongeveer om de 14 dagen in de namiddag komen oefenen of gewoon even een kijkje nemen. In de loop van het jaar worden er daarenboven nog een aantal uiteenlopende activiteiten georganiseerd waarbij leuke verrassingen steeds weer opnieuw voor fantastische en onvergetelijke momenten zorgen.

Kortom, Country Pow Wow is een toffe, gezellige bende waar iedereen aangetast is met hetzelfde dansvirus (gelukkig niet dodelijk, integendeel!) en waar iedereen welkom is.